Блог

Kурс: HOME ESPRESSO

19 Сеп 2018
Категория: Събития

5 стъпки за по-добър сън от teapigs

25 Юли 2018
Категория: Чай

Приготви бъргъри с Purple Haze

21 Май 2018
    Категория: Подправки

Идеи за подаръци. За нея.

Дата: 24 Ное 2017

Коледен гид за подаръци

Представяме ви една внимателно подбрана селекция от пет продукта, които можете да поднесете като подарък на дамите до вас.

 

Чаена кутия ‘ИЗБОРЪТ НА ДАМАТА’

Революцията на чаеното парти! В края на 19-и век чаените партита са едно от малкото места, където е прието жените да се срещат публично. В изисканата обстановка на чаената стая, дамите от буржоазията намират убежище от забързаните улици, където могат да си отдъхнат, да си говорят за политика или да обсъждат правата на жените. Тази кутия, предназначена за съвременни чаени партита съдържа различни видове чай, с едновременно силни и много изтънчени аромати.

 

Традиционен сет за приготвяне на матча

Техниката за ръчно стриване на матча, практикувана преди стотици години в Ужи, люлката на японската чаена култура, се използва и до днес. Позната като церемониалната напитка на дзен монасите, матча печели любовта на хората с богатото си съдържание на антиоксиданти, витамини и минерали. Този сет е чудесно начало за всеки, който иска да бъде част от най-почитаната японска традиция и да изпита ползите на матча.

 

Модерен сет за приготвяне на матча

Всичко, което е необходимо за приготвянето на матча чай: кутия натурална матча 30 гр, бъркалка aerolatte, мерителна лъжичка, листовка с информация за матча (и забавна матча значка), подредени в страхотна кутия с упътване за приготвяне. Комплектът е идеален за начинаещите в приготвянето на матча и е вълнуващ подарък за любителите на зелен чай.

 

Книга за чая teapigs

Тази книга е различна от останалите книги за чай, които може би вече сте виждали. Пълна е със страхотни фотографии и забавни информационни материали, които разказват всичко, което искате да знаете за произхода, отглеждането и производителите на чай. В книгата се проследява пътят на чая - от отглеждането и обработката до приготвянето му в чашата (ще изследвате и изучавате различни култури и методи за пиене на чай). Малко за историята около обичаите, етикета за пиене на чай и разбира се, за съпътстващите го бисквитки. Следват прости, но задължителни правила за приготвянето на перфектната чаша чай. Книгата завършва с интересна селекция от рецепти - можете да намерите нещо, което да приготвите или изпечете, както сладко, така и пикантно или дори да научите как да миксирате чаени коктейли. 

 

Френска преса ESPRO PRESS P3 TEA

Изключително стилна френска преса със специален филтър за чай. Приготвянето на топлата напитка е лесно и удобно.

 

Разгледайте още...ако селекцията от пет продукта ви се струва малка.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе