Алтернативата: Овесено мляко Oatly

Оригиналната идея, с която Oatly е създаден, е да се намери начин за създаването на хранителен течен продукт за хората, които просто или не харесват краве мляко, или не искат да го използват поради лични причини. Идеята за напитка, направена директно от овес, а не от овес, който е превърнат в мляко от крава, е напълно нормална в наши дни. Но когато Oatly започват в началото на 90-те години, повечето хора са ги считали за мечтатели.

Ако се чудите какво прави шведския овес толкова специален, то отговорът е простичък. Овесът в Швеция расте висок и силен в северния климат, който е луда комбинация от дълги слънчеви дни (през лятото) и къси периоди с интензивни валежи. Не само това, а и много от пестицидите, които се ползват в Европа, са напълно забранени в Швеция.

От Oatly не знаят нищо за бадемите или за соята или за кравите. Но те знаят всичко за овеса – как да го отглеждат, как да събират реколтата и как да го превърнат в освежаваща напитка, която да отнесете в къщи и с която набавите организма на всички в семейството с полезни вещества.

Идеята на Oatly от самото начало е да създадат растителна напитка, която взима предвид нуждите както на хората, така и на нашата планета. Те продължават да правят най-добрите и несравними овесени напитки, които може да намерите.

Вече можете да опитате любимата си млечна напитка с Oatly при нас на ул. Уилям Гладстон №60.

Оставете коментар

Име .
.
Съобщение .

Забележка! Коментарите подлежат на одобрение преди да бъдат публикувани.