TAF Coffee са наши партньори от създаването на Drekka и вече над три години ни помагат да предоставяме ексклузивни кафета на българския пазар. Доверяваме им се, защото познаваме процеса, който следват - от избирането на фермите, с които да работят до прецизността, с която вярват, че трябва да се приготвя всяка една чаша кафе.
Преди над 10 години, TAF Coffee създават своята философия около висококачественото (спешълти) кафе. През 2006 г. те проучват кафе културата в Гърция и създават нова пекарна с цел печене на спешълти кафе. Целта на TAF Coffee е да са винаги в крак с новостите в кафе културата и да споделят знанията си за висококачественото кафе. Постигането на тази цел започва от първото звено по кафената верига - семената и завършва с приготвянето на чашата с кафе.
TAF Coffee дават прозрачност на всички начални етапи – от проучването и търсенето до откриването на изключителни, екзотични кафета. Едно от основните и най-важни неща е директната връзка с фермите и производителите на кафе, които приемат директният модел на качествен контрол от насажденията до обработката и съхранението на кафените зърна.
Тяхна визия е да бъдат водеща компания в света на спешълти кафето в Гърция, предлагайки отношение и качество на хората които работят за тях, техните клиенти и партньори.
Тяхната мисия е внос на зелено кафе с високо качество, посредством интензивно проучване. Създаване и предлагане на уникални вкусови профили за гръцкия и европейски пазари. Всичко това се случва благодарение на техният дългогодишен опит в сферата, продължавайки да надминават очакванията на клиентите си.
10 + 1 причини, заради които трябва да опитате TAF Coffee:
- Винаги успяват да се сдобият с най-качествените кафени зърна.
- Работят за и със световно известни и изтъкнати кафени ферми.
- Изградили са доверие в отношенията си с кафе производителите и купуват директно от тях.
- Техните партньори (фермери) уважават природните ресурси и прилагат устойчиви практики.
- Отблагодаряват се подобаващо на местните общности – фермери и всички работници свързани с отглеждането и обработката на кафето.
- Прилагат постоянен качествен контрол и са сигурни в прозрачноста и проследяването на кафето от фермата до чашата!
- Приемат кафето като преживяване, а не като ежедневен навик!
- Умело пекат кафето си в “TAFRoastery”.
- Винаги сервират (препоръчват да се сервира) свежо кафе, смляно непосредствено преди консумиране!
- Тренират/обучават баристите, така че да могат да подчертаят характеристиките на всяко едно кафе!
- +
- Предлагат уникално кафе всеки ден!