Бърза рецепта за матча сол

Бърза рецепта за матча сол

Матча солта се използва за фин, растителен финиш на сладки и пикантни ястия.


За приготвянето на ¼ чаша
¼ чаша едра морска сол
¼ ч.л. Shinto Matcha


Поставете солта и матчата в електрическа мелничка за кафе или подправки. Пуснете веднъж/два пъти, за да разпределите равномерно сместа. Съхранявайте при стайна температура и използвайте като довършителна сол за ястията, които приготвяте.
 
Източник: Paper&Tea

← По-стари статии По-нови статии →

Остави коментар

Блог

RSS
ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ ПО АЕРОПРЕСА

ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ ПО АЕРОПРЕСА

От Hristo Hristov

Епична битка по време на първия Български Шампионат по Аеропреса! Всички състезатели дойдоха тренирали и с перфектната рецепта, която са подготвили със състезателното кафе Rukira,...

Прочети още
Как да приготвиш капучино вкъщи?

Как да приготвиш капучино вкъщи?

От Hristo Hristov

Бързи стпъки за приготвяне на капучино с Аеропреса.

Прочети още