Rasta Pasta - цветове и вкусове от Карибите

Rasta Pasta - цветове и вкусове от Карибите

Rasta Pasta  е уникална смес от подправки с топла и комплексна основа, и с добавени нотки на лимонена мащерка, чесън и червен пипер. За създаването на тази смес от подправки Mill&Mortar са вдъхновени от цветовете и вкусовете на Карибите, като по този начин издигат ястията с паста до нови висини, които са наслада за малки и големи. Със сместа Rasta Pasta добавяте изключително много вкус към всяко ястие с паста.

Рецепта: Rasta Pasta (за 4 човека)

Това простичко ястие може да бъде приготвено с безброй зеленчуци, може да бъде част от друго ястие или да бъде основно ястие, а също така може да се комбинира със светло месо, риба или хляб. И е винаги прекрасно!

Необходими продукти

500 гр паста
300 гр смесени зеленчуци в раста цветовете червено, жълто и зелено - например чушки, тиквичка, лук
1 с.л. Rasta Pasta смес
2 с.л. олио с неутрален вкус
Сол, пипер, оцет, захар
1 шепа пресни подправки - например магданоз, кориандър или каквото имате под ръка.

Начин на приготвяне

Сварете пастата. Задушете за кратко сместа Rasta Pasta и зеленчуците в олиото в предварително нагрят тиган, след което добавете сварената паста. На вкус добавете сол, пипер, оцет и съвсем малко захар. Добавете прясно нарязаните подправки. Пуснете си Боб Марли и се насладете на ястието.

Предложение

Ястието Rasta Pasta може да бъде сервирано и студено като паста салата, като може да добавите и малко течна сметана, за да бъде ястието кремообразно.

Може също така да опитате сместа Rasta Pasta като натривка за светло месо или риба, или да го добавите в сосове за страхотен вкус.

Сместа Rasta Pasta се комбинира отлично и с кокосово мляко.

← По-стари статии По-нови статии →

Остави коментар