Dash Water - само три съставки

Dash Water - само три съставки

dash water

 

Стараем се всяка марка, която представяме на българския пазар да има история и кауза, да бъде качествена и, очевидно, да бъде с мега як дизайн :)

DASH Water е най-новото попълнение в портфолиото ни и идва като естествено допълнение към продуктите ни. DASH e създадена през 2017-а година и произвежда газирана вода, инфузирана с плодове и зеленчуци. DASH използват излишъка от плодове и зеленчуци, които не достигат до търговските вериги поради нетърговски вид, за да създадат вкусна безалкохолна напитка без захар и калории.

Продуктът е създаден от Алекс и Джак, които преди това работят в компании за масови, газирани напитки. И двамата имат фермерско минало и са преки свидетели колко много продукция се изхвърля и никога не стига до чиниите ни, защото не е с перфектен търговски вид. Затова решават, че е време да направят нещо по темата, което е 100% натурално.

dash water

Целта им е да хидратират населението J и да намалят загубата на хранителна продукция по забавен и устойчив начин. За направата на DASH използват колкото се може по-малко, но добри съставки, за да създадат висококачествен продукт.

DASH идва с 5 вкуса: лимон, краставица, малина, касис и праскова. Съдържа само три съставки: газирана вода, плод/зеленчук и балончета.

Газираната вода DASH може да се консумира чиста или да бъде страхотна добавка към алкохолни и безалкохолни коктейли.

← По-стари статии По-нови статии →

Остави коментар

Блог

RSS
ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ ПО АЕРОПРЕСА

ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ ПО АЕРОПРЕСА

От Hristo Hristov

Епична битка по време на първия Български Шампионат по Аеропреса! Всички състезатели дойдоха тренирали и с перфектната рецепта, която са подготвили със състезателното кафе Rukira,...

Прочети още
Как да приготвиш капучино вкъщи?

Как да приготвиш капучино вкъщи?

От Hristo Hristov

Бързи стпъки за приготвяне на капучино с Аеропреса.

Прочети още