Dash Water - само три съставки

Dash Water - само три съставки

dash water

 

Стараем се всяка марка, която представяме на българския пазар да има история и кауза, да бъде качествена и, очевидно, да бъде с мега як дизайн :)

DASH Water е най-новото попълнение в портфолиото ни и идва като естествено допълнение към продуктите ни. DASH e създадена през 2017-а година и произвежда газирана вода, инфузирана с плодове и зеленчуци. DASH използват излишъка от плодове и зеленчуци, които не достигат до търговските вериги поради нетърговски вид, за да създадат вкусна безалкохолна напитка без захар и калории.

Продуктът е създаден от Алекс и Джак, които преди това работят в компании за масови, газирани напитки. И двамата имат фермерско минало и са преки свидетели колко много продукция се изхвърля и никога не стига до чиниите ни, защото не е с перфектен търговски вид. Затова решават, че е време да направят нещо по темата, което е 100% натурално.

dash water

Целта им е да хидратират населението J и да намалят загубата на хранителна продукция по забавен и устойчив начин. За направата на DASH използват колкото се може по-малко, но добри съставки, за да създадат висококачествен продукт.

DASH идва с 5 вкуса: лимон, краставица, малина, касис и праскова. Съдържа само три съставки: газирана вода, плод/зеленчук и балончета.

Газираната вода DASH може да се консумира чиста или да бъде страхотна добавка към алкохолни и безалкохолни коктейли.

← По-стари статии По-нови статии →

Остави коментар