Бърза рецепта за матча сол

Матча солта се използва за фин, растителен финиш на сладки и пикантни ястия.


За приготвянето на ¼ чаша
¼ чаша едра морска сол
¼ ч.л. Shinto Matcha


Поставете солта и матчата в електрическа мелничка за кафе или подправки. Пуснете веднъж/два пъти, за да разпределите равномерно сместа. Съхранявайте при стайна температура и използвайте като довършителна сол за ястията, които приготвяте.
 
Източник: Paper&Tea

← По-стари статии По-нови статии →

Остави коментар

Блог

RSS

ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ ПО АЕРОПРЕСА

Hristo Hristov

Епична битка по време на първия Български Шампионат по Аеропреса! Всички състезатели дойдоха тренирали и с перфектната рецепта, която са подготвили със състезателното кафе Rukira,...

Прочети още

Как да приготвиш капучино вкъщи?

Hristo Hristov

  ОБОРУДВАНЕ ЗА КАФЕТО Аеропреса 2 филтъра Чайник Чаша за капучино Везна Таймер (може да използвате приложение на телефона си) Кафемелачка    ЗА МЛЯКОТО Съд...

Прочети още