Какво е Upcycling и защо е важно за Lemonaid?

Какво е Upcycling и защо е важно за Lemonaid?

From trash to treasure

 

Изпи ли си лимонадата? С всяка глътка не само утоляваш жаждата си, но и променяш малко света. Всяка продадена бутилка подкрепя проекти в регионите, отглеждащи съставките за Lemonaid. Празната бутилка не означава, че трябва да се сбогуваш с нея. Бутилките Lemonaid могат да се преизползват!

Разкрасяване на дома ви, например. За живот след последната глътка, разчитаме на upcycling. С малко майсторство изграждаме предмети с устойчив дизайн от бутилки и кутии Lemonaid. 

Затова заедно с Lemoaid & ChariTea ти предлагаме добра идея - включи въображението си, помогни си с идеи и напътствия и създай нещо сам от наглед празните опаковки.

Концепцията зад Lemonaid & ChariTea e една от самото им създаване - да създават положителна промяна. С едната си ръка те произвеждат вкусни занаятчийски напитки от био съставки, с които се снабдяват само чрез fair trade, а с другата - намират начин да помагат на държавите, от които идват тези съставки.

Lemonaid & ChariTea следват същия принцип и към upcycle инициативите си - работят здраво и целенасочено, за да намаляват, а не да добавят към отпадъка. Това намерение ги свързва с Ghostbastler - дуо направи-си-сам гении, заедно с които разработват цяла серия идеи за полезни и красиви домашни приложения на опаковките си. Благодарение на тях превръщат красивите си стъклени бутилки и бели щайги в лампи, столове, диспенсъри за сапун, вази, поставки за колела, фестивални щандове и какво ли още не, които седят еднакво добре както вкъщи, така и в бара или в градината.

 

НАПРАВИ СИ САМ ЛАМПА

Никой не обича да седи на тъмно. С нашата лампа „Направи си сам“ поставяш идеите си за по-добър свят в правилната светлина. Следвай инструкциите, за да изработиш своя лампа. Основата за лампата: стъклена бутилка Lemonaid без гърло на бутилката. Нашите инструкции ти показват как да го отрежеш.
ИНСТРУКЦИИ 
КАК ДА СРЕЖЕШ СТЪКЛЕНА БУТИЛКА

 

Обезглави ли бутилката успешно? Последвай следващите инструкции, за да се научиш как да дадеш втори живот на бутилката като преработена висяща лампа.
КАК ДА НАПРАВИШ ЛАМПА

 

 

← Older Post

Leave a comment